Leef Le Bazard d'Anne Charlotte x My Little Coupon door Anne Charlotte


Geschreven door Anne Charlotte @lebazardannecharlotte

Nieuw rokje, nieuw nieuws, een blogpost was het zeker waard, toch? Een kleine tip: blijf tot het einde! Ik heb een leuke verrassing voor je aan het einde van het artikel!

Sollicitaties, mails met aanvragen voor couture partnerships of andere, ik ontvang ze elke week…! Dat is geweldig, mijn kleine bedrijf groeit en ik breng er veel tijd door.  

Tijd om uit te wisselen, om systematisch te reageren op elk verzoek, elk bericht hier of elders, ik probeer elke keer responsief te zijn. Zelfs de meest gekke verzoeken die ik beantwoord, vind ik erg belangrijk. Hoeveel ik er ook van hou als iemand me antwoordt.

 Er zijn mensen met wie ik contact heb via de telefoon, Instagram of gewoon per e-mail. Het gevoel telt voor veel en ik stel heel vaak een telefooncentrale voor die ik altijd hartelijker vind!

En dan zijn er nog de mooie ontmoetingen. Mijn kleine coupon is onderdeel van ! Zij zijn degenen die begrepen hoe het allemaal werkte, respect voor ons werk, voor onze gemeenschap. Bewijs in de uitwisseling, gemakkelijk en in een goed humeur! Al snel vertrouwden ze me. Ik waardeer de manier waarop ze omgaan met de naaigemeenschap over de hele wereld erg en houd me eraan vast, ik ben daar veel!

 Het team bood me daarom in december aan om een live te hosten op hun Instagram-account om een outfit of iets anders in een van hun stoffen te naaien, in de vorm van stap-voor-stap of zelfstudie, En natuurlijk zei ik JA! Maar er was een mooi project voor nodig en niet te lang!

 Ik ben gewend om nu te leven, ik regelmatig hosten: het is geen gemakkelijke oefening, moet je weten hoe je naar het antwoord van iedereen vragen, niet te lang zijn, in staat zijn om het leven te structureren, zonder te verliezen! je moet weten hoe je de stappen via dit kleine telefoonscherm moet uitleggen, en tegelijkertijd weten hoe je plezier kunt hebben, met dynamiek en duidelijkheid en weten hoe je moet omgaan met hikken, of het nu gaat om telefoonstoringen, machineproblemen, enz. .

Het is oké, ik heb het allemaal jongens, laat me gewoon mijn liveshows doen!

En advies aan de bevolking: leven is duidelijk mijn favoriete bezigheid: ik ben als een vis in het water! Met mij beloven we dat we niet in slaap zullen vallen 

 Dus ik miste het naaiproject: al snel besloot ik om voor een superheet model te gaan dat ik echt leuk vind, een rok, maar niet zomaar een: de Justine rok van Klaar om te naaien ! Een patroon verkocht voor € 2, waarvan alle verkoopopbrengsten maandelijks worden gedoneerd aan een vereniging! Wat mij nog meer motiveerde! Bravo Raphaëlle!

 Dus ik hoor je al vanaf hier: "ja maar ik heb geen instagram"

Je kunt dus nu al een account aanmaken zonder iets te publiceren om te komen en deel te nemen aan de live. Anders maak je geen zorgen, ik zal je mijn versie hier laten zien om niet te veel frustratie te creëren met anti-Instagram

 Ik laat je mijn rok zien en ik geef je daarna alle info!

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

Ik draag mijn rok met de Norma blouse van Fibremood

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

jupe justine prêt à coudre couture

 

De stof die ik heb gebruikt is HIER te vinden

 

MEET zondag 28 maart om 16.00 uur op het Instagram account van Mijn kleine coupon

 

CADEAU: met de code ANNECHARLOTTE profiteert u van -20% op de HELE site tot zondag 28 maart middernacht!

 

De live duurt maximaal 1u30. Om je erop voor te bereiden, is het essentieel om:

 

  • knip je stukken stof uit: de rok kan kort, midi-versie (kuit) of lang worden genaaid zoals hier, en kan het hele jaar door worden gedragen, afhankelijk van de gekozen stof!
  • heat-seal de delen waar het patroon aangeeft
  • bedek alleen de zijkanten van de rokstukken
  • zorg voor knopen en eventueel biezen voor de riem en zakken en alle benodigde fournituren
  • bereid uw naaimachine van tevoren voor met het bijpassende garen
  • breng een strijkijzer

 

KORT wees klaar om te naaien zodra het leven begint!

 

We zullen de rok niet van A tot Z kunnen naaien, het idee is vooral om samen de belangrijkste technische punten te bespreken EN een geweldige tijd te hebben! (of het tegenovergestelde) maar beloofd op het zal op zijn best vooruitgaan!  

Dus, doe je mee?

 

Tot ziens,

 

Anne-charlotte


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


Nederlands nl